Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach Volleytiker

Masoničić i Vukašinović na Balkanijadi u Beogradu

Pod pokroviteljstvom Balkanske odbojkaške federacije (BVA) a  u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, grad Beograd će biti u periodu od 5-7. septembra, domaćin najkvalitetnijim igračima na pijesku sa područja Balkana.

Učestvovaće ekipe iz Srbije, Turske, Grčke, Rumunije, Bugarske, Moldavije. Našu zemlju predstavljaće Nikola Masoničić, trener ŽOK Galeb iz Bara i Marko Vukašinović reprezentativac i član OK Budućnost.

Očekuje se da će ovo biti najkvalitetnje takmičenje do sad, pored velikog nagradnog fonda, jedan od razloga je i taj što se dobijaju međunarodni bodovi koji omogućavaju učešće na turnirima koji se igraju pod pokroviteljstvom CEV-a (Evropska odbojkaška federacija) i FIVB-a (Svjetska odbojkaška federacija).

Našoj ekipi će ovo biti prilika da steknu dodatno iskustvo igranja na međunarodnoj sceni i održavanje kontinuiteta igranja protiv najkvalitetnijih ekipa.

Iskustvo i znanje koje se stekne na ovakvim takmičenjima nesumnljivo će podići kvalitet crnogorske odbojke na pijesku koja ove godine doživljava punu afirmaciju kroz organizovanje turnira u Baru, Ulcinju i Nikšiću.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button