Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkaša (M)

Marković: Čestitam igračima na čitavoj sezoni

Budva je završila sjajnu sezonu sa duplom krunom, zbog toga je razumljivo veliko slavlje njenih igrača poslije četvrtog susreta finala plej-ofa protiv Budućnost Volley-a u Podgorici, a njihove treće pobjede. Kao i uvijek, nekako najmirniji i najstaloženiji bio je trener Miloš Marković, najzaslužniji za ovogodišnji veliki uspjeh.

“Prije svega čestitao bih ekipi Budućnosti na fer i korektnoj borbi, na velikoj borbenosti, čime su doprinijeli da ova finalna serija bude ljepša, značajnija i zanimljivija u svakom slučaju. Naravno, čestitke mojim igračima na prikazanoj igri, za čitavu sezonu, na ostvarenoj pobjedi i osvojenom trofeju. Želio bih ovom prilikom da im poželim puno sreće u narednom radu, u reprezentativnim obavezama i u svim ostalim aktivnostima”, kaže trener Budve Miloš Marković.

U Budvi imaju puno razloga za zadovoljstvo, u njihovim vitrinama završila su oba domaća trofeja.

“U svakom slučaju sam zadovoljan, negdje su ciljevi na početku sezone bili da se afirmišu ovi mladi ljudi kroz učešće u nacionalnim takmičenjima u ovoj teškoj godini “kreni-stani”. Na kraju moramo biti zadovoljni, ispunili smo te ciljeve, a vrijeme će to vjerovatno pokazati kroz njihove naredne ugovore i poteze. Siguran sam da će ići samo naprijed.”

Kakvi su planovi za sljedeći sezonu?

“Iskreno da kažem, čekali smo da završimo ovu sezonu kako bismo uzeli kraću pauzu i sjeli da sumiramo utiske. U svakom slučaju situacija sa pandemijom će diktirati naše dalje planove, ali iskreno se nadamo, ukoliko bude prostora i ako situacija sa pandemijom bude bolja, da će igranje neke regionalne lige možda i ove godine biti izvjesno.”

Čitava ekipa Budve bila je razigrana tokom čitave sezone, zbog toga je shvatljivo zbog čega Marković ne želi nikoga da izdvaja…

“Ne bih licitirao s imenima. U svakom slučaju momci su ove godine imali dosta prilika i svi su realno podjednako zaslužni. Ovo je ekipni sport i ovo je trofej svih nas”, zaključuje Marković.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button