Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SenioriSlajder

Makedonija bolja nakon pet setova

Naši odbojkaši poraženi su od reprezentacije Makedonije u drugom kontrolnom meču rezultatom 3:2 (15:25, 25:21, 21:25, 25:15, 15:9).

Naša reprezentacija je počela sa postavom tehničar Dabović, korektor Ćulafić, primači servisa B. Ćuk i Vukašinović, srednji blokeri G. Ćuk i Ječmenica i libero Lakčević. Sredinom četvrtog seta na poziciji tehničara Dabovića je zamijenio Strugar i umjesto korektoraĆulafića u igru je ušao Minić. U petom setu u igru se vratio tehničar Dabović.

“Čestitao bih reprezentaciji Makedonije na odličnoj utakmici i zasluženoj pobjedi, sa druge strane smatram da je moja ekipa odigrala dobro. Ono što je nama predstavljalo problem je utisak od jučerašnje pobjede, u smislu da je bila suviše laka, a to nije realan kvalitet makedonske reprezentacije. Neke stvari smo radili dobro, neke loše, nismo bili koncentrani u pojedinim situacijama, dok su Makedonci odigrali odlično i zasluženo slavili večeras” – izjavio je nakon utakmice selektor Slobodan Boškan.

Crna Gora – Makedonija 2:3 (25:15, 21:25, 25:21, 15:25, 9:15)

Dvorana: SC Nikoljac

Makedonija: N. Gjorgiev, G. Gjorgiev, Josifov, Andonov, Ljaftov, Mihailov, Simovski, Klopcheski, Angelovski, Nakov, Nikolovski, Milev, Nikolov. Selektor: Nikolaj Jeliaskov.

Crna Gora: Minić, Dabović, Babić, G. Ćuk, Strugar, Radonić, Lakčević, Radović, B. Ćuk, Milić, Vukašinović, Ječmenica, Ćulafić. Selektor: Slobodan Boškan.

Statistika sa meča: OVDJE

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button