Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Naši u inostranstvu

Luka Šuljagić MVP utakmice

U trećem kolu Lige Šampiona Aleksandar Minić upisao je 7 poena za Vojvodinu u porazu od 3:0 na gostovanju Modeni a Marko Bojić nije bio u sastavu Halkbanke u maksimalnom porazu na gostovanju Zenitu u Kazanju.

U prvoj utakmici osmine finala Cev kupa Božidar Ćuk je upisao je 9 poena (po 2 asa i bloka) za 2 ipo seta u pobjedi Olympiakosa u Craiovi od 3:2

Luka Šuljagić proglašen je za MVP prve utakmice šesnaestine finala Challenge kupa izmedju Ethnikosa i Prievioza 3:1 osvojivši 25 poena od čega 3 blokom.

Nakon duela u prvenstvu ponovo su se sastale Nikoleta Perović (20 poena, 2 asa i 3 bloka) i Jelena Cvijović (4 poena, 1 as za set ipo) u revanš utakmici osmine finala kupa Rumunije i ponovo je Targu Mures maksimalnim rezultatom slavio nad Penicilina Iasi i plasirao se u četvrtfinale.

Ksenija Ivanović sa Telekom Baku bila je bolja od Lokomotiv Baku sa 3:2 osvojivši 12 poena od čega 2 asa i 1 blok u prvenstvu Azerbejdžana.

Miloš Ćulafić ušao je na servis u drugom setu i upisao jedan as i jedan poen iz napada u porazu Personal Bolivara od UPCN 3:0 u prvenstvu Argentine.

Andrea Laković je takmičenje u kupu Njemačke završila u polufinalu porazom od Stuttgarta 3:0 a ulazila jeu trećem setu bez osvojenog poena.

Jovana Vukčević se plasirala u polufinale kupa Slovenije sa Go Volley pobijedivši Gorenjsku sa 3:0.

U prvenstvu Poljske Ana Otašević sa Rzeszov je poražena na gostovanju od Bydgoszcz sa 3:1 osvojivši 6 poena od čega polovinu blokom.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button