Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
PrvenstvoSlajderSlike

Luka Bar osvojila titulu prvaka Crne Gore 2018!

Sa 3:0 u finalnoj seriji protiv Rudara, uz maksimalnu pobjedu u večerašnjem duelu (25:21, 25:16, 25:19), odbojkašice Luke Bar su odbranile titulu i domogle se devetog šampionskog pehara u 12 sezona u nezavisnoj državi, u isto toliko odigranih finala plej-ofa.

Ako je kup izmakao (u finalu poraz od Galeba), titula nije smjela, jer je Luka Bar, objektivno, iako znatno oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, najviše pokazala u prvenstvu u kojem je doživjela svega dva poraza u 21 meču.

“Sirene” su, uz to, nastavile seriju pobjeda protiv Rudara, koja je došla do nevjerovatne brojke od 38 trijumfa u nizu, u posljednjih nešto više od devet godina!

Rudaru za utjehu ostaje treće finale plej-ofa u klupskoj istoriji, svako izgubljeno od Luke Bar, i žal prvenstveno za drugim mečom, u Pljevljima, u kojem su mogli više Pri rezultatu 1:1 u setovima, domaće su u trećem vodile 21:16 i 23:19, a u četvrtom 22:20), možda i do pobjede i produžetka serije…

Izvor: Vijesti

Luka Bar – Rudar 3:0 (25:21, 25:16, 25:19)

Dvorana: SC Topolica. Gledalaca oko 200. Sudije: Kovačević S. (Podgorica) i Delić M. (Budva) .

LUKA BAR: Petrović, Duraković, Cenović, Rovčanin, Slankamenac,  Rosić, Vukoslavčević, Vuković, Čarapić, Knežević, Barjaktarović, Dević. Trener Vladimir Milačić.

AOK RUDAR: Bojović,  Čakar, Vučetić, Milinković, Svrkota, Bulatović, Smolović, Marković, Džaković, Stanić, Vujadinović, Petrović, Knežević. Trener Nataša Marković.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button