Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleySlajder

Lakčević i Zvicer pobjednici turnira na Krupcu

Odbojkaški radnici iz Nikšića, pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Crne Gore i uz pomoć turističko sportskog kompleksa Krupac Mont organizovali su  IV Festival odbojke na pijesku “Krupac 2018” koji je održan u protekla dva dana na sportskim terenima  pored jezera Krupac.

Odbojkaški savez Crne Gore je nastavio sa aktivnostima u okviru projekta “Raširimo mrežu”. Cilj ovog projekta je stvaranje infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava kao i medijska promocija odbojke na pijesku. Projekat »Raširimo mrežu«  je obezbijeđen od strane Svjetske odbojkaške federacije FIVB i Evropske odbojkaške federacije CEV, a podršku je dalo i Ministarstvo sporta Crne Gore.

Prvog dana je održan turnir u mini odbojci na pijesku u konkurenciji kadetkinja. Učestvovale su ekipe ŽOK “Nikšić” iz Nikšića, ŽOK “Akademija” iz Podgorice i ŽOK “Ivangrad 2011” iz Berana sa preko trideset djevojčica.  Pobjednik je bila ekipa  domaćina ŽOK Nikšić. Pored utakmica, organizator je omogućio cjelodnevnu zabavu za sve učesnike  na jezeru Krupac.

Drugog dana je održano I kolo Prvenstva Crne Gore u odbojci na pijesku za seniore. Učestvovalo je 6 ekipa.

Pobjednik je ekipa koja je igrala u sastavu Ivan Zvicer/Nikola Lakčević. Oni su u finalu savladili sa rezultatom 2:0 (21-16, 21-19) ekipu Aleksandar Bojić/Aleksandar Đurović.

Seniori:

  • Ivan Zvicer/Nikola Lakčević
  • Aleksandar Bojić/Aleksandar Đurović
  • Marko Vukašinović/Nikola Taušan
  • Jovan Delić/Nikola Bogojević
  • Boban Danilović/Dušan Nikolić
  • Vladan Stojanović/Milutin Batrićević

Ova manifestacija je realizovana uz pomoć sponzora: Mesna industrija Goranović, Cungu doo, Turističko sportskog kompleksa “Krupac Mont” i UnikomS.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button