Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGPrvenstvoSlajder

Lakčević i Rovčanin najbolji u domaćem prvenstvu za 2016, Pavićević i Budrak najperspektivniji

Predsjedništvo OSCG je danas, na drugoj redovnoj sjednici, izabralo najbolje u domaćem prvenstvu i najperspektivnije odbojkašice i odbojkaše za 2016.godinu.

Za najboljeg odbojkaša u domaćem prvenstvu izabran je Nikola Lakčević, član Budvanske Rivijere Budva i seniorske reprezentacije Crne Gore.

Za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu izabrana je Milana Rovčanin, članica Luke Bar i seniorske reprezentacije Crne Gore.

Za najperspektivnijeg odbojkaša izabran je Milutin Pavićević, član Budućnost Capital Plaze i kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Za najperspektivniju odbojkašicu izabrana je Katarina Budrak, članica Union St. Francais St Cloud iz Francuske i juniorske i seniorske reprezentacije Crne Gore, a bila je proglašena i za najboljeg primača servisa na Balkanijadi u Bijeljini, na kojoj je naša ženska juniorska reprezentacija osvojila bronzanu medalju.

Svečana dodjela nagrada biće upriličena u ponedeljak, 26.decembra sa početkom u 13 časova u hotelu Verde, u Podgorici.

Predsjedništvo je verifikovalo i članove Trenerske komisije, na predlog predsjednika Trenerske komisije Veselina Vukovića, a to su: Milan Marković, Sanja Jovović, Mladen Miladinović i Marko Bagarić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button