Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Novosti

Kreće plej-of odbojkašica, dvostruki okršaj Bara i Podgorice

Duplim programom u “Topolici”, sjutra veče počinje dvostruki okršaj Bara i Podgorice u polufinalu plej-ofa za odbojkašice (igra se do dvije pobjede).

Barske ekipe Luka Bar i Galeb su boljim igrama i rezultatima u ligaškom dijelu obezbijedile prednost u prvom meču i eventualnoj majstorici u odnosu na Moraču i Budućnost Zetatrans.

Ako je suditi po ligaškom dijelu, nije isključeno da se u finalu plej-ofa nađu barski rivali, kao što je bio slučaj u sezonama 2009/2010. i 2010/2011. kada je Galeb igrao svoja jedina finala, ali i osvojio dvije titule (oba puta sa 3-1 u pobjedama).

Luka Bar je apsolutni favorit protiv mlađane Morače, jer su “sirene” dobile oba duela u ligi (3:1 u gostima, 3:0 kod kuće).

Na papiru je neizvjesniji drugi polufinalni duel između Galeba i vicešampiona Budućnost Zetatransa, iako su “galebice” dobile oba duela u ovoj sezoni (3:1 kod kuće, 3:0 u gostima).

Program u “Topolici” otvaraju od 18 časova Luka Bar i Morača, a dva sata kasnije igraju Galeb i Budućnost Zetatrans.

Povezani članci

Back to top button