Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkaša (M)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)

Kreće klupska sezona 2023/24 u Crnoj Gori

ajbolji ženski odbojkaški timovi otvaraju novu sezonu u petak, EPCG Prva liga odbojkašica u novom formatu

Utakmicama prvog kola EPCG Superlige odbojkašica, u petak 29. septembra, kreće nova klupska sezona u Crnoj Gori. Odbojkašice Herceg Novog brane titulu, prvu u klupskoj istoriji, nakon sezone sa duplom krunom. U takmičenju u dvokružnom sistemu, za mjesto u plej-ofu boriće se još devet timova: Akademija, Albatros, Budućnost Volley, Galeb Liko Soho Group, Jedinstvo, Luka Bar, Mediteran, Morača i Rudar, osvajač EPCG Prve lige i povratnik u elitu.

EPCG Superliga odbojkaša počinje 6. oktobra, a u predstojećoj sezoni takmičiće se sedam klubova. Uz branioca titule, ekipu Budve, superligaši su Budućnost Volley, Galeb Liko Soho Group, Jedinstvo, Mornar i Sutjeska, kao i novi učesnik šampionata, cetinjski Lovćen.

Šesti oktobar datum je početka i EPCG Prve lige odbojkašica, koja će se igrati u drugačijem sistemu. 15 klubova podijeljeno je u tri regije. Sjevernu čine Gorštak, Grebaje, Ibar, Ivangrad 2011 i Rudar 2. U Centralnoj regiji za promociju će se boriti Budućnost Volley 2, Morača 2, Nikšić, Tempo, Top Volley i Volley star, dok su u Južnoj regiji Budva, Gimnazijalac, Lovćen, Luka Bar 2 i Mrkojevići

Povezani članci

Back to top button