Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Kadetska EP 2022. u Češkoj i Gruziji – Zonske kvalifikacije najkasnije do februara 2022.

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će se XV EP 2022. u konkurenciji kadetkinja odigrati u Olomoucu i Prostejovu u Češkoj od 22. do 31. jula 2022, a EP u konkurenciji kadeta u Tbilisiju, u Gruziji od 9. do 17. jula 2022.

Na EP 2022. igraće djevojčice rođene 2006. i mlađe i dječaci rođeni 2005. i mlađi.

Plasman na EP iz Zonske, I runde kvalifikacija, izboriće po 5 pobjednika turnira u obije konkurencije, koji će se odigrati posle 15. jula, a najkasnije do 31. januara 2022.

Prijave za turnir BVA u konkurenciji kadetkinja poslalo je 7 selekcija: Srbija, Albanija, Bugarska, Grčka, Crna Gora, Rumunija i Turska, a Balkanska odbojkaška asocijacija je objavila da će se turnir odigrati u Turskoj u decembru ili januaru. U II rundi iz BVA može igrati maksimalno 5 reprezentacija u konkurenciji kadetkinja.

U konkurenciji kadeta za Zonski turnir kvalifikacija prijavljeno je 6 reprezentacija: Srbija, Bugarska, Grčka, Crna Gora, Rumunija i Turska, a organizator još uvijek nije poznat. U II rundi kvalifikacija iz BVA mogu igrati maksimalno 4 reprezentacije u konkurenciji kadeta.

II runda kvalifikacija odigraće se od 21. do 24. aprila.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button