Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderU20 (Ž)

Juniorke osvojile bronzu na Balkanskom prvenstvu!

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija osvojila je bronzu na Balkanskom prvenstvu savladavši domaću ekipu, Bosnu i Hercegovinu, rezultatom 3:2 (25:19, 25:20, 18:25, 21:25, 15:5)!

Naše djevojke ponovile su uspjeh ostvaren prošle godine.

“Velika pobjeda juniorske ekipe, ali i crnogorske odbojke. Ova ekipa je potvrdila svoj kvalitet i pokazala da ima karakter da odbrani medalju osvojenu prošle godine. U utakmici koja je trajala dva sata, gdje su se ekipe neprestano smjenjivale u vođstvu, uspjeli smo da budemo strpljiviji i hrabriji, i da ispoštujemo sve taktičke zamisli koje smo dogovorili prije meča, i upravo nas je to dovelo do osvajanja medalje. Na večerašnjoj utakmici najbolji igrač je bila tehničar Dušanka Petrović, a najbolji poenter korektor Vukčević Jovana sa 24 poena. Pohvalio bih zalaganje i igru svih 12 djevojaka, a istakao igru Teodore Čavić tokom cijelog turnira. Zahvalio bih i mojim direktnim saradnicima pomoćnom treneru Ivici Šćekiću i kondicionom treneru Draženu Bulatoviću, kao i Odbojkaškom savezu na izvanrednim uslovima. Istakao bih izvanrednu saradnju sa selektorima svih reprezentativnih selekcija g-dinom Draganom Nešićem, Časlavom Đurovićem i Nikolom Masoničićem što se pokazalo kao izvanredan recept za dalje reprezentativne akcije. Ovo je bila poslednja akcija generacije ‘98, i želim da im poželim puno uspjeha u daljim karijerama, kao i pionirskoj i kadetskoj selekciji na predstojećim Balkanijadama” izjavio je selektor ženske juniorske reprezentacije Marko Radusinović.

Podršku našim juniorkama u polufinalu i borbi za bronzu pružio je i Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Crna Gora – Bosna i Hercegovina 3:2 (25:19, 25:20, 18:25, 21:25, 15:5)

Crna Gora: Vukčević, Budrak, Vukićević, Čavić, Rakočević, Đurović, Vujošević, Petrović, Dević, Nedić, Dragović, Vuković. Selektor: Marko Radusinović.

Bosna i Hercegovina: Musija, Suta, Kosoric, Celar, Mandzukic, Papaz, Kusmuk, Isanovic, Kovacevic, Lasic, Babic, Music. Selektor: Dugandzic.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button