Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaU20 (Ž)

Jovović: Potrudićemo se da odigramo što bolje

Treća runda kvalifikacija igra se 01-03.jula u "Verde Complex"-u

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore od prošlog četvrtka priprema se u dvorani “Verde Complex” u Podgorici za treću rundu kvalifikacija za U19 Evropsko prvenstvo.

Naše mlade odbojkašice pokušaće da se prikaže u što boljem svijetlu na poslednjoj etapi kvalifikacija za plasman na kontinentalni šampionat u ovom uzrastu.

“Okupili smo se prije pet dana da se pripremamo za treću rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Imamo tri utakmice koje neće biti nimalo lake, ali ćemo da se potrudimo da što bolje odigramo i uspijemo da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo”, kazala je Lara Jovović, primač servisa juniorske reprezentacije.

Nakon što su u drugoj rundi u Sarajevu izborile još jednu priliku za plasman na EP, Odbojkaški savez Crne Gore je dobio organizaciju treće runde od 01. do 03. jula.

Utakmice će se igrati u dvorani “Verde Complex”, a protivnici izabranica selektora Zlatka Ćaćića u grupi K su selekcije Francuske, Finske i Austrije.

Evropsko prvenstvo 2022. za juniorke igra se od 27. avgusta do 4. septembra u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.

RASPORED UTAKMICA:

Petak, 01. jul – “Verde Complex”, Podgorica

Finska – Francuska (17h)

CRNA GORA – Austrija (20h)

Subota, 02. jul – “Verde Complex”, Podgorica

Francuska – Austrija (17:00h)

Finska – CRNA GORA (20h)

Nedjelja, 03. jul  – “Verde Complex”, Podgorica

Austrija – Finska (17:00h)

Francuska – CRNA GORA (20:00h)

Povezani članci

Back to top button