Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kup Crne GoreKup Crne Gore (Muškarci)Kup Crne Gore (Žene)Slajder

Jedinstvo Bemax i Luka Bar domaćini finalnih turnira Kupa Crne Gore

Jedinstvo Bemax iz Bijelog Polja biće domaćin finalnog turnira Kupa Crne Gore 2018 za odbojkaše, dok će Luka Bar biti domaćin završnice Kupa Crne Gore 2018 za odbojkašice.

Žrijebanju parova polufinala finalnih turnira Kupa Crne Gore prisustvovali su Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG i Miloš Jovanović, komesar takmičenja OSCG.

Finalni turnir Kupa Crne Gore 2018 za odbojkaše igraće se 17-18.marta u dvorani “Nikoljac” u Bijelom Polju, a na turniru će učestvovati ekipe Jedinstvo Bemax, Budućnost Capital Plaza, Bar Volej i Sutjeska. Žrijebom su određeni parovi polufinala:

Polufinala

Subota, 17.mart

Bar Volej – Budućnost Capital Plaza

Jedinstvo Bemax – Sutjeska

Finale

Nedelja, 18.mart (18h, prenos na RTCG i www.mnesport.me)

Finalni turnir Kupa Crne Gore 2018 za odbojkašice igraće se 6-8.aprila u dvorani “Topolica” u Baru. Na turniru će učestvovati Luka Bar, Galeb, Rudar i Morača. Žrijebom su određeni parovi polufinala:

Polufinala

Luka Bar – Rudar

Morača – Galeb

(tačni datumi i satnice će naknadno biti određeni, zbog TV prenosa)

Na Konkurs za tehničkog organizatora finalnih turnira Kupa Crne Gore 2018 u predviđenom roku prijavili su se Jedinstvo Bemax u muškoj i Luka Bar u ženskoj konkurenciji, pa je na osnovu toga donijeta odluka da im se povjeri organizacija.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button