Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo 2021ReprezentacijaSeniori

Jaka provjera za reprezentaciju, Zavjerće pokazalo kvalitet

Naša reprezentacija i Zavjerće odigraće u petak od 18 časova zvanični trening meč

U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, crnogorska odbojkaška reprezentacija odigrala je nezvanični trening susret sa jednom od najboljih poljskih ekipa, Zavjerćeom, a tim koji sa klupe predvodi naš trener Igor Kolaković slavio je rezultatom 3:0 (25:14, 25:23, 25:15). Nakon tri seta, odigrana su još dva dodatna, a obje ekipe dobile su po jedan.

Crna Gora je počela u sastavu Rajko Strugar, Miloš Ćulafić, Marko Bojić, Vojin Ćaćić, Ivan Ječmenica, Blažo Milić i libero Nikola Lakčević. U prvom setu Poljaci su bili mnogo bolji, ali se u drugom vodila velika borba. U većem dijelu tog perioda vodila je naša selekcija, Blažo Milić je bio fenomenalan u bloku, ali su Poljaci u finišu seta preokrenuli rezultat i poveli sa tri poena razlike. Crna Gora je sa tri uzastopna poena izjednačila na 23:23, ali su Kolakovićevi puleni sa dva vezana poena dobili i taj set. U trećem nije bilo dileme, Poljaci su bili mnogo jači. Naš selektor Veljko Bašić u tom dijelu igre šansu je pružio Aleksandru Miniću (najefikasniji igrač susreta sa 11 poena) i Ivanu Zviceru, dok je pred kraj seta u igru ušao i Marko Vukašinović.

Poslije tri seta, ekipe su odigrale još dva, a Bašić je šansu pružio i Luki Babiću, Nemanji Peruničiću i Matiji Ćinćuru.

Naša reprezentacija i Zavjerće odigraće u petak od 18 časova zvanični trening meč.

Crna Gora – Zavjerće 0:3 (14:25, 23:25, 15:25)

Podgorica – Dvorana “Verde”. Sudije: Dragana Vučinić i Jelena Mitrović.

Crna Gora: Minić 11, Kosović (libero), Babić 1, Zvicer 2, Strugar 1, Ćaćić 3, Lakčević (libero), Bojić 9, Ćinćur, Milić 9, Vukašinović 3, Ječmenica 3, Ćulafić 5, Peruničić 2, Pavićević, Dubak.

Zavjerće: Konarski 14, Zurek (libero), Zniščol 5, Malinovski 8, Njemiec 3, Depovski 12, Kavana 3, Orčuk 9, Rajsner 5, Kamil, Mjelčarek 4, Šalha 4.

Povezani članci

Back to top button