Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Izborna sjednica za novi saziv Skupštine 23.decembra u Podgorici

Shodno članu 64 Zakona o sportu i članu 12 Statuta Odbojkaškog saveza Crne Gore, mandat delegatima i Predsjedniku Skupštine OSCG traje pet godina.

Konstitutivna sjednica sadašnjeg saziva Skupštine OSCG je održana 24.12.2018.godine, pa shodno tome mandat ovom sazivu ističe 24.12.2023.godine.

Imajući u vidu navedeno, u prilogu Vam dostavljam saziv za Izbornu sjednicu Skupštine Odbojkaškog saveza Crne Gore sa predloženim dnevnim redom i materijalom za istu.

Sjednica će se održati u subotu, 23.decembra 2023.godine u konferencijskoj sali hotela „VOCO“ u Podgorici, sa početkom u 12 časova.

Potrebno je da svi klubovi imenuju svoje predstavnike u novom sazivu skupštine Odbojkaškog saveza Crne Gore, shodno broju delegata na osnovu Statuta (odbojkaški klubovi Budućnost Volley, Budva, Jedinstvo, Galeb Liko Soho Group, Luka Bar, Rudar i Herceg Novi imaju po 2 delegata u Skupštini, shodno članu 12 Statuta OSCG).

Osim imenovanja delegata, shodno članu 62 Zakona o sportu, potrebno je da se za imenovane delegate dostave izjave ovjerene kod notara ili suda, koje Vam dostavljamo u prilogu.

Imena delegata i njihove ovjerene izjave je potrebno skenirane poslati na mail adresu [email protected] do 22.decembra 2023.godine, radi pripreme sjednice, a takođe se mogu donijeti i na licu mjesta prije održavanja sjednice.

Shodno članu 7 Poslovnika o radu Skupštine, na prvoj sjednici novog saziva, usvaja se Poslovnik o radu Skupštine, pa shodno tome u sklopu dnevnog reda i materijala dostavljamo predlog Poslovnika o radu Skupštine koji je potrebno usvojiti (predlog je istovjetan Poslovniku o radu Skupštine koji je sada na snazi, bez predloženih izmjena).

Predlozi kandidata za predsjednika Skupštine OSCG dostavljaju se predsjedavajućem u pisanom obliku shodno članu 12 Statuta Odbojkaškog saveza Crne Gore i članu 9 Poslovnika o radu Skupštine OSCG, ali i u skladu sa članom 62 Zakona o sportu Crne Gore.

Za sve dodatne informacije, kancelarija OSCG Vam stoji na raspolaganju.

Srdačno,

Zoran Vukčević

Predsjednik Skupštine OSCG

Povezani članci

Back to top button