Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkašice)SeniorkeSlajdertiker

Ivanović: Daćemo sve od sebe za što bolji rezultat

Odbojkašice Crne Gore sjajno su startovale u prvoj rundi kvalifikacija za odlazak na EP 2015. Naše najbolje odbojkašice su ostvarile sve tri pobjede protiv BiH, Estonije i Litvanije i time osvojile prvo mjesto u grupi i time se kvalifikovale za drugu rundu. 

U drugoj rundi protivnici su nam Španija, Češka i Slovenija. Domaćini turnira Španija, a posebno Češka, veoma su kvalitetne reprezentacije, ali naše odbojkašice sigurno neće doći sa “bijelom zastavom”.

“Zadovoljne smo kako smo odigrale turnir u Baru i mislim da smo zasluženo bile prve. Turniri u Španiji i Češkoj će biti jači od turnira u Baru, ekipe Česke, Španije i Slovenije su veoma kvalitetne, posebno Česka, ali mislim da sa Španijom i Slovenijom možemo da igramo i da se borimo za što bolju poziciju.”- kazala je Ksenija Ivanović.

“Sigurno je da nam ne fali volje i motiva, kvalitetno smo odradile pripreme u Baru i daćemo sve od sebe na predstojećim turnirima, kako bi napravile još jedan korak više”- istakla je Ivanović, koja će uz Tatjanu Bokan biti primačka dijagonala naše reprezentacije i u drugoj rundi kvalifikacija.

Naše odbojkašice u četvrtak preko Istanbula putuju za Madrid, gdje će od 23. do 25.maja igrati prvi turnir u Kosladi, Madrid.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button