Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGRazno

Ivan Bošković Šef misije na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu

Izvršni odbor Crnogorskog olimpijskog komiteta održao je juče u Podgorici svoju 11. redovnu sjednicu.

Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG, biće Šef misije Crne Gore na Olimpijskim igrama mladih “Buenos Ajres 2018”, koje će održati od 06. do 18.oktobra 2018.godine.

Na sjednici je razmatran i usvojen Izvještaj o pripremama za učešće na predstojećim Olimpijskim igrama mladih „Buenos Ajres 2018“, na kojima će našu državu predstavljati karatista Bojan Bošković (-68 kg) i strijelac Miljan Dević, koji je dobio univerzalnu pozivnicu (vajld kartu) u disciplini vazdušna puška 10m.

Kako je navedeno u izvještaju Ivana Boškovića, Šefa misije, Igre u “Buenos Aires 2018”, kao najveća svjetska sportska manifestacija za najuspješnije mlade sportiste, okupiće blizu 4.000 takmičara uzrasta od 15 do 18 godina i 2.000 pratećih lica iz svih 206 zemalja članica MOK-a.

Izvršni odbor COK-a podržao je prijedlog Ivana Boškovića, Šefa misije za ove igre, da na svečanom otvaranju Olimpijskih igara mladih „Buenos Ajres 2018“ zastavu Crne Gore nosi Bojan Bošković.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button