Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NovostiReprezentacijaSenioriSlajder

Iran bolji i u drugom prijateljskom meču, Bašić: Sveukupan utisak jako pozitivan!

Seniori su i u drugom prijateljskom meču poraženi od reprezentacije Irana, ovog puta maksimalnim rezultatom 0:3 (14:25, 17:25, 22:25). Po dogovoru selektora odigrana su još dva seta (11:25, 10:15).

Naša reprezentacija je počela sa postavom tehničar Dabović, korektor Ćulafić, primači servisa Bojić i Ćaćić, srednji blokeri Babić i Ječmenica i libero Lakčević.

” Počeli smo sa jakim pripremama već nedelju dana, tako da smo u prvoj utakmici ušli jakim tempom, pokazali da imamo snage da se nosimo sa selekcijom koja je trenutno 7. odbojkaška sila na svijetu. Moram istaći da smo dosta napredovali u segmentu odbrane i bloka, takođe u oba meča svi igrači su dobili svoju priliku da pokažu koliko su spremni. Primjetno je da smo u večerašnjem meču bili slabiji i prilično emocionalno i fizički istrošeni, što je i bilo za očekivati. Svakako cilj nije bio da u drugi meč uđemo najjačim tempom, više nam je poslužio kao smjernica da vidimo gdje se nalazimo u odnosu na realno mnogo jaču selekciju. Sveukupni utisak je vrlo pozitivan i ima dosta prostora za napredak.” – izjavio je selektor crnogorske reprezentacije Veljko Bašić.

U večerašnjem meču bili smo primjetno bolji , imali više snage i koncentracije što nam je donijelo i pobjedu. Moram priznati da je i Crna Gora pokazala da je dosta dobra ekipa, čak u prvom meču bila možda i bliža pobjedi, međutim danas su već bili potrošeni, a presudno je bilo i više iskustva na našoj strani. Treba napomenuti i da se radi o dva tima između kojih postoji značajna razlika u kvalitetu, a i mi smo već u toj fazi priprema, da smo spremniji u svakom segmentu.”  – izjavio je selektor reprezentacije Irana Igor Kolaković.

 

Crna Gora – Iran 0:3 (14:25, 17:25, 22:25)

Dvorana: Mediteranski sportski centar. Gledalaca: oko 200. Sudije: S. Kovačević (Podgorica) i S. Simonovska (Bar)

Crna Gora: Minić, Dabović, Babić, Bojić M, G. Ćuk, Strugar B, Ćaćić, Ćulafić, Radonić, Lakčević, Popović, B. Ćuk, Bojić S, Milić, Delić, Vukašinović, Ječmenica. Selektor: Veljko Bašić.

Iran: Salafzoun, Ebadi Pour, Faezi, Marouf, Ghaemi, Mousavi, Fayazi, Heydari, Gholami, Ghafour, Nazari Afshar, Mirza Janpour, Hossein Abadi, Manavi Nejad, Fallah, Shafei, Ghara, Vadi, Marandi, Gholami, Cheperli. Selektor: Igor Kolaković.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button