Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach Volley

II dan Festivala odbojke na pijesku “Krupac 2015”

Drugi dan Festivala odbojke na pijesku „Krupac 2015“ je bio ispunjen revijalnim utakmicama ljubitelja odbojke. Bivši igrači su se prisjetili takmičarskih mečeva, i pružili dobru zabavu publici koja je došla da isprati događaje. Mečeve su okarakterisali atraktivni potezi i velika borba trenera i bivših odbojkaša. Dobru zabavu upotpunio je i muzički program, pošto su organizatori obezbjedili ozvučenje kraj terena. Najmlađi su uživali gledajući iskusnije kako igraju, i uspjeli su da odmjere snage sa njima u egzibicionim mečevima.

,,Na našu veliku žalost, nije bilo prijavljenih ekipa za Mix turnir. To smo iskoristili mi stariji, i odigrali smo nekoliko zanimljivih mečeva. Nije nedostajalo borbe, ali sve je to ostalo u okvirima prijateljskog“ rekao je Neno Vulanović, jedan od organizatora turnira, i dodao: ,,Veoma mi je drago što su tu bili i najmlađi ljubitelji odbojke, među kojima i jučerašnje osvajačice prvog mjesta u Mini Volley-u. Cilj ovog festivala jeste upravo da se animiraju najmlađi, da se pokažu prednosti odbojke, i da se stvore uslovi za njihovo buduće uspješno bavljenje odbojkom.“

Za treći dan Festivala, subotu, zakazane su utakmice muškog turnira, V Kola Otvorenog prvenstva Crne Gore u odbojci na pijeskuu okviru projekta “Raširimo mrežu”. Prijavljeno je 12 ekipa, a program počinje u podne. U nedelju  su planirani polufinalni i finalni mečevi.

Festival organizuju klubovi iz Nikšića: OK Nikšić, OK Sutjeska, OK Volley Star.

Sponzori turnira su: Turističko sportski kompleks Krupac Mont, Nikšićko pivo, Bavaria, Industrija mesa Goranović, Bošković prevoz, Opština Nikšić.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button