Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Besplatna škola odbojkeOSCG

I Opština Kolašin spremna da se uključi u projekat “Besplatna škola odbojke”

I Opština Kolašin spremna je da se uključi u projekat “Besplatna škola odbojke”, rečeno je na današnjem sastanku predsjednika Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetka Pajkovića i našeg zlatnog olimpijca Igora Vušurovića, koji je zadužen za razvoj odbojke u OSCG, sa domaćinima iz Opštine Kolašin: sekretarkom sekreterijata Natašom Šuković, glavnom administratorkom Lidijom Lašić i predsjednicom ŽOK “Gorštak” Tatjanom Grujić.

Predstavnici Odbojkaškog saveza Crne Gore informisali su domaćine o novom projektu Saveza – “Besplatna škola odbojke”, gdje je radi realizacije istog planirano angažovanje 14 nastavnika fizičke kulture koji će raditi sa djecom iz osnovnih škola na sticanju osnovnih vještina iz odbojke, a sve sa ciljem popularizacije i omasovljenja muške odbojke u Crnoj Gori.

Na sastanku je konstatovano da će Opština Kolašin nastojati da podrži Savez u ovom projektu, uz оčekivanje da će se uspješna saradnja nastaviti i ubuduće.

Projekat “Besplatna škola odbojke” je projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore koji je podržala Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade.

Povezani članci

Back to top button