Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach Volley

I Festival odbojke na pijesku “Krupac 2014”

U organizaciji DOO Krupac Mont Nikšić, OK Volley-Star, ŽOK Nikšić i OK Sutjeska Nikšić se u periodu od 1 do 3 avgusta u Nikšiću na terenu za odbojku na pijesku pored jezera Krupac održao I Festival odbojke na pijesku “Krupac 2014”.

Na turniru je učestvovalo ukupno 18 ekipa iz Nikšića i Podgorice. Učesnici su bili podijeljeni u dvije kategorije i to mješovite ekipe koje su bile sastavljene od dva ženska i jednog muškog člana kao i turnir u muškoj konkurenciji. Učestvovalo je 5 mješovitih ekipa i prvo mjesto je zauzeo tim “Ne ljuti se čovječe”, drugi je bio “Volley-Star Mix”, a treći ” Volley-Star Mix III”, u muškoj konkurenciji, prvo mjesto osvojila je ekipa “Sutjeske”, dok je drugi bio “Volley-Star XXL” a treće mjesto je pripalo timu “Volley-Star”. Turnir se igrao za nagradni fond od 330 eura a pored novčanih nagrada osvajači prva tri mjesta u obje kategorije su dobili pehare, medalje i prigodne poklone od sponzora.

Organizacija Festivala je bila odlična i zbog izuzetno pozitivnih reakcija svih učesnika, posjetilaca i medija, organizatori su odlučni u namjeri da do kraja ljeta organizuju još jedan turnir na istom mjestu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button