Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mlađe kategorijeOSCG

Herceg Novi pobjednik Bar Kup-a 2014

 Odbojkaški klub Galeb, povodom Dana oslobođenja grada Bara, sedmi put je organizovao međunarodni odbojkaški turnir pionirki, koji se odigrao od  27.11. do 30.11.  2014.godine

Ukupno je odigrano 22 meča na turniru, a utakmice su se igrale u sportskom centru “Topolica” i salama OŠ “Jugoslavija” i OŠ “Blažo Jokov Orlandić”. Na ovogodišnjem turniru su učestvovali: OK Makarska(CRO),OK Morača, OK Budva, OK Herceg Novi, OK Galeb, OK Gimnazijalac, OK Gorštak, OK Libero i OK Galeb 2.

Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe i za četiri dana turnira, a posebno zadnjeg, prisustvovali smo pravoj reviji odbojke, gdje su djevojčice pokazale zavidno odbojkaško znanje.

Nakon finala , koje se odigralo u ambijentu za pamćenje i u kome je viđena sportska drama i velika borba dviju ekipa do poslednjeg poena, organizator je pristupio dodjeli pehara za prva tri mjesta, diploma-zahvalnica za ostale učesnike kao i posebnih priznanja za pojedince (najbolja tehničarka,smečerka,blokerka,libero,igračica i najmlađi učesnik turnira) koje je uručio selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore – Radusinović Marko.

Važno je napomenuti da je organizacija turnira bila na visokom nivou, a i izrazitu zahvalnost opštini Bar ,koja je omogućila da se isti odigra velikim dijelom u SC Topolica i Udruženju odbojkaških sudija Crne Gore koji su obezbijedili djelioce pravde za pomenuti turnir.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button