Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSlajder

Gradonačelnik Pljevalja Mirko Đačić ugostio odbojkaše i odbojkašice

Predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić priredio je sinoć svečanu večeru za mušku i žensku seniorsku odbojkašku reprezentaciju Crne Gore, koje se od 16.jula nalaze na pripremama u Pljevljima.

Svečanosti su u ime Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovali i Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, Miodrag Marković, član predsjedništva OSCG i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG. Takođe, prisutni su bili i Mersudin Halilović, sekretar za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja, Danilo Vukićević, direktor SC “Ada” i Nataša Marković, trener AOK Rudar.

Đačić je u obraćanju reprezentativcima i reprezentativkama istakao da mu je velika čast što su obije naše selekcije bile njihovi gosti u Pljevljima i poželio im je da naprave uspjeh u kvalifikacijama i plasiraju se na Evropsko prvenstvo.

Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, poklonio je dres reprezentacije gradonačelniku Đačiću i zahvalio mu se na pomoći u organizaciji priprema naših reprezentativaca koji su imali odlične uslove u Pljevljima, a posebno na tome što je Opština Pljevlja obezbijedila termine u dvorani i prevoz za naše selekcije.

Predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić je u utorak obišao naše reprezentativce i na treningu.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Wb5jE1GX1FM” /]

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button