Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)tiker

Gorštak – Lovćen 2 : 3

Gorštak – Lovćen 2 : 3 (20:25, 25:23, 25:15, 23:25, 9:15)

Dvorana O. Š. „Risto Manojlović“.  Gledalaca: oko 150. Sudije: Janjević Branimir i Kovačević Slobodan (oba iz Podgorice)

Gorštak: Jolić, Vujisić, Petrović, Nikolić, Petričević, Medenica, Stanković, Kostić, Marković, Ivanović, Drašković, Šćepanović – Sims. Trener: Šćekić Ivica

Lovćen: Latković, Pavićević, Zeković, Laličić, Čogurić, Šanjević, Vuković, Radulović,Rajković, Kapa, Vujović, Kaluđerović. Trener: Stevović Dejan

U duelu dva debitanta u prvoligaškom društvu viđena je zanimljiva odbojkaška predstava, u kojoj su gošće sa Cetinja na kraju odnijele veći dio plijena.

Prvi set je u potpunosti pripao gošćama, koje su konstantno bile u vođstvu, i na kraju ga lako riješile u svoju korist. U drugom setu je vođena velika borba do samog kraja, odbojkašice „Gorštaka“ su uspjele da povedu sa 23:20, Cetinjanke su uspjele da izjednače rezultat, ali su domaće sa dva vezana poena uspjele da riješe ovaj dio igre u svoju korist.  U trećem setu se igralo poen za poen do prvog tehničkog tajm-auta, nakon čega su domaće jakim servisom uspjele da se odlijepe i naprave veliku razliku, i mirno privedu set kraju. U četvrtom setu su gošće imale konstantnu prednost od dva- tri poena, domaće su uspjele da izjednače na 23:23, ali su sa dvije vezane greške, dozvolile gošćama da dobiju set i uvedu utakmicu u taj brek. U petom setu je viđena ravnopravna igra do promjene strana gdje su domaće vodile sa 8:7, ali su do kraja seta  uspjele da osvoje samo jedan poen.

Na kraju zaslužena pobjeda Cetinjanki, koje su bile koncentrisanije, dok domaće sa velikim brojem grešaka, naročito u ključnim trenucima setova mogu da budu zadovoljne sa osvajanjem boda.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button