Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Galebice četvrte na međunarodnom turniru u Smederevu

U sklopu priprema za predstojeće nastupe u Prvoj odbojkaškoj ligi Crne Gore, Galeb je u periodu od 17.-20.09.2014 nastupio na međunarodnom odbojkaškom turniru “Smederevska Jesen 2014.”.

U konkurenciji superligaša Srbije – Radnički (Beograd) i Dinamo (Pančevo), kao i drugoligaša – Smederevo,Galeb je zauzeo četvrto mjesto. U polufinalu ekipa Galeba je poražena od Radničkog iz Beograda 3:1,a u borbi za treće mjesto ekipa domaćina iz Smedereva je bila bolja 3:0.

I pored poraza, mlada ekipa Galeba  pružila je izvanredne partije i pobrala sve simpatije i pohvale domaćina i učesnika turnira.

Kao dokaz dobrih igara Galebica je i činjenica da su igračice Galeba Vojvodić Ivona i Vujošević Iva bile u konkurenciji za pojedinačna priznanja i to glasovima trenera ekipa učesnika.

Galeb je pored nastupa na turniru,odigrao i prijateljsku utakmicu sa ekipom OK Smederevo na dan dolaska, i isto u kompletnom sastavu,dobio rezultatom 3:1.

Na dan odlaska,druga postava Galeba (98. – 99. godište) odigrala je prijateljsku utakmicu sa drugim timom OK Smedereva i istu dobila rezultatom 3:0 .

Na turniru su nastupile: Vujošević Iva,Vojvodić Ivona,Ratknić Aleksandra,Radević Ksenija,Malović Andrea,Vujović Nikoleta,Vulević Dragana,Oluić Maja,Vujošević Lana,Čavić Teodora,Radović Aleksandra i Đukić Ivana. 

Trebalo bi pomenuti izuzetno domaćinstvo i gostoprimstvo domaćina iz Smedereva,a uprave klubova su  dogovorile nastavak saradnje u budućnosti.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button