Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NovostiRazno

Galeb osvojio turnir “Kate Erceg 2017” u Makarskoj

U sklopu priprema za predstojeću odbojkašku sezonu, ekipa Galeba je učestvovala na 15. Međunarodnom memorijalnom odbojkaškom turniru “Kate Erceg 2017” koji se održao od 22.-25.09.2017. u Makarskoj. Nakon dva dana kvalitetne odbojke, uzbudljivih susreta, najveći pehar su podigle odbojkašice Galeba, a u finalu su po drugi put na turniru savladale juniorsku reprezentaciju Zagreba 2:0 (25:18, 25:20) koje su do tada pobjeđivale Triglav, Makarsku, te Rudar.

Jedina ekipa koja je bila blizu da ugrozi Galeb je bila ekipa ŽOK Dubrovnik, koje su u svojoj možda najkvalitetnijoj utakmici turnira povele prvi set 25:20, da bi istim rezultatom izgubile drugi, a treći je sa 15:13 otišao na stranu ekipe iz Bara .

ŽOK Galeb je osvojio prvo mjesto u konkurenciji 12 ekipa iz regiona: Juniorska reprezentacija Zagreba, Dubrovnik, Rudar, Triglav, Sinj, Makarska, Solin, Trogir, Gimnazijalac, Tabor i  Triglav 2.

Kroz 5 mečeva na turniru, sve igračice Galeba su dobile priliku da se odmjere sa protivnicama, a nastupile su: Nikoleta Vujović, Teodora Čavić, Lana Vujošević, Marijana Mašanović, Milica Bulatović, Lana Marotić, Katarina Ćaćić, Marijana Mumović, Anđela Nikolić, Zorka Stanišić, Tijana Tvrdišić i Viktorija Vučićević.

KONAČAN PLASMAN EKIPA:

1. ŽOK Galeb
2. Juniorska reprezentacija Zagreba
3. ŽOK Dubrovnik
4. AOK Rudar
5. ŽOK Triglav
6. ŽOK Sinj
7. OK Makarska
8. ŽOK Solin
9. OK Trogir
10. ŽOK Gimnazijalac
11. ŽOK Tabor
12. ŽOK Triglav 2

POJEDINAČNE NAGRADE I NAJBOLJA POSTAVA TURNIRA:

Najbolja igračica: Lana Vujošević (Galeb)
Najbolja tehničarka: Gabrijela Stipanović (Dubrovnik)
Najbolji libero : Izabela Štimac (juniorska reprezentacija Zagreba)
Najbolja postava : Nikoleta Vujović (Galeb), Katjuša Mohović (Kranj), Ana Ištuk ( junior.repr. Zagreba), Sonja Svrkota (Rudar), Teodora Čavić (Galeb) i Orsula Štaka (Dubrovnik)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button