Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropska liga (ž)SeniorkeSlajder

EVROPSKA LIGA: Nešić odredio konačan spisak za prvi turnir u Gruziji

Selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Dragan Nešić, odredio je konačan spisak odbojkašica za prvi turnir Evropske lige 2017, koji se igra u Gruziji (Tbilisi) 16-18.juna.

Pored naše selekcije, u grupi B učestvuju i selekcije Francuske, Gruzije i Ukrajine. Nakon turnira u Gruziji, odbojkašice će učestvovati i na drugom turniru u Nantu (Francuska) 23-25.juna, gdje će se sastati sa istim protivnicima. Finalnu fazu igraće 4 selekcije, i to: pobjednici grupa A i C, i “Ekipa 1” i “Ekipa 2”.

Ekipe 1 i 2 će biti: pobjednik grupe B i najbolje rangirana drugoplasirana ekipa, pod uslovom da Francuska nije pobjednik grupe B, ili dvije najbolje drugoplasirane ekipe, pod uslovom da je Francuska pobjednik grupe B. Francuska je učesnik Gran Prija, pa iz tog razloga neće učestvovati u finalnoj fazi takmičenja, kako je saopšteno iz CEV-a. Više informacija o Evropskoj ligi na OVOM linku.

Naša reprezentacija otputovaće u srijedu veče, preko Istanbula za Tbilisi. Osim selektora Nešića, sa ekipom će otputovati i pomoćni trener Nikola Masoničić, fizioterapeut Mitar Vujović, statističar Pavle Drecun i tim menadžer Ivan Bošković.

TEHNIČARI

Evgenija Milivojević

Tamara Roganović

KOREKTORI

Nikoleta Perović

Elza Hadžisalihović

SREDNJI BLOKERI

Ana Otašević

Marija Milović 

Andrea Laković

Mina Dragović

PRIMAČI SERVISA

Dragana Peruničić

Jelena Cvijović

Ksenija Ivanović

Danijela Džaković

LIBERI

Anja Pejović

Iva Vujošević

[standings league_id=96 template=extend logo=true] [matches league_id=96 mode=all]

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button