Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EKO MINI ODBOJKA

„EKO mini odbojka“ opet oborila rekord, preko 700 djece učestvuje u petoj sezoni!

Preko 700 dječaka i djevojčica učestvovaće u novoj sezoni „EKO mini odbojke“! Peta sezona odbojkaškog projekta „EKO mini odbojka“, za djecu uzrasta 9-12 godina, svečano je počela danas u Gimnaziji „Slobodan Škerović“ u Podgorici.

Odbojkaški savez Crne Gore već petu sezonu zaredom organizuje ovaj, po mnogima najbolji, projekat za djecu uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice i podršku Ministarstva sporta i mladih, Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV) i Glavnog grada Podgorice.

Svečanoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su predsjednik OSCG Cvetko Pajković, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD Antonis Semelides, direktor Direktorata za sport u Ministarstvu sporta i mladih Miloš Lalević, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice Ana Medigović i predsjednik Trenerske organizacije OSCG i naš proslavljeni trener Veselin Vuković

“Po svemu sudeći, naredne godine moraćemo da se okupimo u nekoj većoj dvorani. Sve nas je više, iz godine u godinu.Ove godine EKO mini odbojka okuplja najviše do sada, preko 700 djevojčica i dječaka i 64 ekipe!

Naša muška reprezentacija pokazala je mnogo na prvenstvu Evope. Utrla je stazu kojom ćete i vi da idete. Vjerujemo još i uspješnije, jer je zaista divno vidjeti vas u tako velikom broju. Mnogo smo srećni zbog toga.

Naredne godine su novi kvalifikacioni ciklusi za naše najbolje timove, nadamo se novim pobjedama na velikim takmičenjima, ali mi smo prije svega posvećeni ovoj djeci i njihovom uspjehu. A jedan su već postigli. Izabrali su odbojku!”, obratio se okupljenoj djeci i roditeljima Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore.

„Pored EKO mini odbojke, realizujemo brojne slične projekte i sponzorstva jer smatramo da je naročito važno, pogotovu za djecu, baviti se nekim sportom i redovno trenirati. Dosadašnji rezultati i interesovanje su samo potvrdili da je EKO mini odbojka postala ozbiljno i veliko takmičenje koje sada broji preko 700 djece iz cijele Crne Gore. Među njima se već prepoznaju i ozbiljni talenti, koji će jednoga dana postati i profesionalni sportisti,“ rekao je ovom prilikom Antonis Semelides, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD.

Odbojkaški savez Crne Gore je zahvaljujući projektu „CEV School Project“, koji realizuje zajedno sa Evropskom odbojkaškom Konfederacijom (CEV) i Ministarstvom sporta, obezbijedio lopte za sve klubove učesnike „EKO mini odbojke“.

Lopte su dobili sledeći klubovi:

Cvetko Pajković, predsjednik OSCG uručio je lopte odbojkaškim klubovima Mediteran, Budva, Ivangrad 2011, Galeb.

Antonis Semelides, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD uručio je lopte odbojkaškim klubovima Akademija, Gimnazijalac, Ulcinj i Albatros.

Miloš Lalević, direktor Direktorata za sport u Ministarstvu sporta i mladih uručio je lopte odbojkaškim klubovima Mrkojevići, Nikšić, Blok i Sutjeska.

Ana Medigović, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice uručila je lopte odbojkaškim klubovima ŽOK Budućnost, Top Volley, Morača i Budućnost Volley.

Veselin Vuković, predsjednik Trenerske organizacije OSCG i proslavljeni odbojkaški trener uručio je lopte odbojkaškim klubovima Gorštak, Lovćen i Mladost.

OSCG je svim učesnicima „EKO mini odbojke“ obezbijedio i majice.

Takmičenje „EKO mini odbojka“ igraće se nedjeljom u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button