Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SeniorkeSlajder

Dragan Nešić selektor odbojkašica!

Dragan Nešić novi je selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, odlučilo je predsjedništvo OSCG. Dogovorena je saradnja na godinu uz mogućnost produžetka saradnje. Pomoćni trener u stručnom štabu „A“ tima biće Milan Marković, aktuelni selektor kadetske reprezentacije, a o kondicionoj pripremi odbojkašica brinuće Nenad Đurović.

Nešić (45 godina) je na prošlogodišnjem prvenstvu Evrope bio selektor reprezentacije Bugarske, a ranije je bio i selektor juniorske reprezentacije Srbije. U bogatoj karijeri trenirao je Crvenu Zvezdu, Obilić, italijanske klubove Modena, Renauto Bari, Figurela Firenca, Karmanjola, Kasale Monferato, Tena Santeramo, Monteskjavo, Spes Koneljano, turske Galatasaraj, Kanakal Beledije i Bursu, a u Rumuniji CSM Targovište.

dragan nesic

Ženska seniorska reprezentacija igraće u septembru u drugoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sa selekcijama Bugarske, Rumunije i Švajcarske. Prvi turnir je 15-18.septembra u Bugarskoj (Sofija), drugi je nedjelju kasnije u Rumuniji (Pjatra Neamt).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button