Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kids FestivalReprezentacija

Djevojčice iz Mrkojevića i dječaci iz Budve putuju na BVA Kids Festival 2019

Na šestom “Dječijem festivalu odbojke” (BVA Kids Festival), koji će se održati 01.juna u Novom Sadu, Crnu Goru će predstavljati djevojčice iz Mrkojevića i dječaci iz Budve, odlučio je Upravni odbor OSCG.

Na BVA Kids Festivalu se igra na umanjenom terenu, sa ekipom sastavljenom od 3 dječaka i 3 djevojčice, a rezultat nije u prvom planu, već popularizacija odbojke, pa će tako sva djeca na kraju dana dobiti zlatne medalje.

Osim sportskog dijela, cilj je kulturno predstavljanje zemlje iz koje se dolazi, ali i upoznavanje drugih kultura i običaja.

Našu djecu će predvoditi treneri Predrag Ćorluka (Mediteran Bemax) i Elvir Bajramović (OOK Mrkojevići).

Djevojčice (2006.god i mlađe): Mihana Škretović, Alena Kadić, Arijana Bidžur, Ajla Perazić, Dehila Rašketić i Šejla Arabelović 

Dječaci (2005.god i mlađi): Nikola Ražnatović, Jovan Jovanović, Vasilije Milenković, Danilo Bigović, Nemanja Rađenović i Maksim Vuksanović

Predstavnici Crne Gore na dosadašnjim “Dječijim festivalima odbojke” u organizaciji BVA bili su muška i ženska pionirska selekcija (2015), dječaci iz Bara, djevojčice iz Herceg Novog (2016), dječaci i djevojčice iz Podgorice (2017), dječaci iz Bijelog Polja, djevojčice iz Pljevalja (2018).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button