Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FIVBtiker

Direktan prenos Kongresa na sajtu FIVB

Svetska odbojkaška federacija je saopštila da će svi zaintersovani moći uživo da prate 34. Kongres FIVB iz Kaljarija na sajtu FIVB (na stranici: http://www.fivb.com/en/congress/stream). Kongres će se održati od 30. oktobra do 1. novembra. Sastanak Administrativnog Borda FIVB održan je danas u Forte Vilidž Rizortu kod Kaljarija, a sastankom je predsjedavao dr Ari Grasa da Silva Filjo, predsjednik FIVB.  Cvetko Pajković, predsjednik i Ivan Bošković, generalni sekretar, predstavljaće Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu u Kaljariju.

FIVB - 34 World Congress - Sardinia 2014

Očekuje se prisustvo delegata iz 200 zemalja, od 220 članica FIVB.

Kongresu će prethoditi jednodnevne “radionice” za Nacionalne federacije u kategorijama 1 i 2 sa temom “Od vizije do akcije”. Cilj je da se kroz otvoreni dijalog uspostavi još bolja saradnja između svih članica FIVB.

Na 33. Kongresu u Anahajmu 2012, “radionicama” je prisustvovalo 159 učesnika iz 146 zemalja, pa se očekuje da će taj broj u Kaljariju biti nadmašen.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button