Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Delegacija OSCG u posjeti direktoru Uprave za mlade i sport

Direktor Uprave za mlade i sport Vasilije Lalošević, ugostio je rukovodstvo Odbojkaškog saveza Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Cvetkom Pajkovićem. Osim predsjednika OSCG, u delegaciji su još bili naš proslavljeni odbojkaš Igor Vušurović, u OSCG zadužen za razvoj odbojke, te Nenad Vujanović, član Upravnog odbora OSCG.

Tokom razgovora sa čelnicima našeg Saveza, Lalošević je istakao da OSCG, kao i drugi sportski savezi u zemlji, mogu uvijek da računaju na kontinuiranu i bezrezervnu podršku Uprave za sport i mlade.

“Od kada sam stupio na čelo Uprave za sport i mlade, trudim se da uvežem sve aktere sportskog polja, te da zajedničkim snagama pošaljemo poruku svakom ko ima san da postane sportista, da je na njemu samo da vježba, trudi se i bude posvećen, a na nama da mu omogućimo realizaciju tog sna”, kazao je Lalošević.

Predsjednik Cvetko Pajković upoznao je Laloševića sa aktivnostima OSCG.

“Direktora Uprave Laloševića upoznali smo sa radom našeg Saveza, a posebno sa primarnim aktivnostima za prvi dio godine, a to su pripreme za kvalifikacije za seniorska evropska prvenstva i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, koje se održavaju u maju”, istakao je Pajković.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button