Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSenioriSlajderSvjetska liga

Delegacija OSCG i učesnici turnira Svjetske lige na prijemu kod gradonačelnika Žurića

Povodom  turnira Svjetske lige u odbojci, čiji je Bijelo Polje domaćin, Predsjednik Opštine Aleksandar Žurić primio je danas degelaciju Odbojkaškog saveza Crne Gore, koju je predvodio predsjednik Cvetko Pajković, član predsjedništva Darko Prebiračević, generalni sekretar Ivan Bošković i selektor Crne Gore, Veljko Bašić. Osim delegacije OSCG, gosti na prijemu kod gradonačelnika Žurića bili su i selektor Estonije, Georghe Cretu, selektor Kineskog Tajpeha, Yu Ching Fang, kao i delegati i sudije turnira.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković zahvalio se gospodinu Žuriću na prijemu i istakao zahvalnost za pomoć u organizaciji ovog takmičenja.

“Prije svega, želim da se zahvalim gospodinu Žuriću na prijemu i članu predsjedništva OSCG Darku Prebiračeviću na velikoj pomoći u organizaciji takmičenja, a takođe bih poželio i dobrodošlicu i lijep boravak ekipama i sudijama. Siguran sam da ćete iz Bijelog Polja ponijeti lijepe uspomene, i da ćemo svi uživati u dobroj odbojci”, kazao je Pajković.

Predsjednik Žurić poželio je dobrodošlicu gostima i zahvalio se na izdvojenom vremenu.

“Ove godine odbojkaški klub Jedinstvo nosilac je i osvajač duple krune, to je našem savezu dalo podstrek u pravcu kandidature i realizovanja ovako značajnog događaj”, istakao je Žurić.

Crnogorski odbojkaši treći put nastupaju u Svjetskoj ligi, a naša država drugi put organizuje jedan od turnira.

“Nadam se da će sve proteći u najboljem redu, stvorićemo uslove  da pobijedi sport. Potrudićemo se da budemo pravi domaćini i prijatelji u vrijeme odvijanja ovakvog događaja u Bijelom Polju i da pobijedi najbolji”, kazao je Žurić.

Na turniru će učestvovati selekcije Crne Gore, Estonije, Tunisa  i Kineskog Tajpeha, a utakmice treće divizije Svjetske lige  odigraće se u Sportskoj dvorani  Nikoljac od 02. do 04. juna. Crnogorska reprezentacije sve utakmice igraće u 20 časova. Ulaz je slobodan.

Petak, 2. jun u 17 časova: Kineski Tajpeh vs Estonija

Petak, 2. jun u 20 časova: Crna Gora vs Tunis

Subota, 3. jun u 17 časova: Estonija vs Tunis

Subota, 3. jun u 20 časova: Crna Gora vs Kineski Tajpeh

Nedjelja, 4. juna u 17 časova: Tunis vs Kineski Tajpeh

Nedjelja, 4. Juna u 20 časova: Crna Gora vs Estonija

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button