Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGtikerUOSCG

Danas počinje EP za kadete, Kovačević sudi na prvenstvu

Danas u Turskoj, u gradovima Kodžaeli i Sakariji počinje 16. EP za kadete. Slobodan Kovačević, crnogorski međunarodni odbojkaški sudija predstavljaće Crnu Goru na ovom prvenstvu.

Pored njega, na EP sudiće: Mihael Andersen iz Danske, Simeon Ivanov iz Bugarske, Igli Fešti iz Albanije, Helmut Črišnig iz Austrije, Jerg Kelenberger iz Njemačke, Mihail Kuculas iz Grčke, Bruno Muha iz Hrvatske, Sadetin Deneri iz Turske, Kiril Nesterenko iz Rusije, Marko van Zanten iz Holandije, Ari Jokelainen iz Finske, Zaur Hadžijev iz Azerbejdžana, Ehsanolah Redžaejan iz Francuske, Bernard Valentar iz Slovenije, i Armando Simbari iz Italije.

Slobodan Kovačević će suditi mečeve u grupi B, a prvog dana takmičenja sudiće utakmicu Španija – Rumunija kao prvi sudija.

U A grupi u Kodžaeliju igraće Srbija, Rusija, Francuska, Poljska, Italija i Danska. U B grupi, u Sakariji, igraće Turska, Bugarska, Češka, Rumunija, Nemačka i Španija.

Plasman na XIII EYOF 2015. (Evropski olimpijski festival mladih), koji će se odigrati od 26. – 31. jula u Tbilisiju, u Gruziji, izboriće sedam najboljih selekcija sa Prvenstva Evrope.

Šest prvoplasiranih reprezentacija sa Prvenstva Evrope 2015, koje će se odigrati od 4. – 12. aprila u Sakariji i Kodžaeliju, u Turskoj, izboriće učešće na SP 2015. u Argentini.

Plasman na XIV SP 2015. u konkurenciji kadeta (20 selekcija), koje će se odigrati od 10. – 23. avgusta u Resistenciji i Korijentesu u Argentini, do sada su izborili Argentina (organizator), Iran, Japan, Kina i Kineski Tajpeh iz Azije (AVC), Brazil i Čile iz Južne Amerike (CSV), i SAD, Kuba i Meksiko iz Sjeverne i Srednje Amerike (NORSEKA), dok će naknadano biti poznat četvrti učesnik nakon Pan američkih igara. Iz Afrike (CAVB) će na SP igrati tri reprezentacije, koje će naknadno biti poznate.

A GRUPA – KODŽAELI (DVORANA REDŽEP TOPALOGLU):

1. KOLO – SUBOTA, 4. APRIL:

SRBIJA – RUSIJA    14,30 časova po lokalnom, odnosno 13,30 časova po našem vremenu

POLJSKA – ITALIJA             17,00 (16,00)

FRANCUSKA – DANSKA       19,30 (18,30)

B GRUPA – SAKARIJA (DVORANA „SAKARIJA“):

1. KOLO – SUBOTA, 4. APRIL:

ČEŠKA – NJEMAČKA       14,30 (13,30)

TURSKA – BUGARSKA   17,00 (16,00)

ŠPANIJA – RUMUNIJA   19,30 (18,30)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button