Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlikeVideo

Cvetko Pajković reizabran za predsjednika OSCG

Dosadašnji predsjednik OSCG Cvetko Pajković reizabran je danas na tu funkciju do 2024.godine.

Skupštini su prisustvovala 24 delegata sa pravom glasa od ukupno 32, koliko ih broji Skupština OSCG shodno Statutu, a održana je shodno mjerama NKT.

Skupština je usvojila izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem, a predsjednik Cvetko Pajković u svom obrazlaganju izvještaja je istakao istorijski uspjeh i prvo učešće muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore na Evropskom prvenstvu.

Cvetko Pajković bio je jedini kandidat za predsjednika OSCG, a nakon njegovog izbora, na Skupštini je takođe imenovan i Upravni odbor u sastavu: Cvetko Pajković (predsjednik), Nenad Vujanović, Dragan Drobnjak, Darko Prebiračević, Mladen Brnović, Nemanja Zenović, Zoran Kalezić i Miloš Ćulafić kao aktivni sportista.

Delegati Skupštine usvojili su i programske aktivnosti OSCG za period 2020-2021.

Usvojene su propozicije takmičenja za narednu takmičarsku sezonu, ali je Skupština ovlastila Upravni odbor da može donijeti Odluku o izmjeni propozicija takmičenja ukoliko bude dodatnih prijava učesnika, a takođe su usvojene i smjernice za donošenje novog Pravilnika o dodjeli priznanja najboljima i najperspektivnijima.

Skupština je uvrstila kao člana Skupštine OSCG Isa Bećovića ispred OK “Ibar” iz Rožaja, koji je dostavio Rješenje o upisu u registar sportskih organizacija od strane Ministarstva sporta.

Na današnjoj Skupštini prisutni su bili i Balša Radulović ispred Trenerske organizacije, kao i Sonja Simonovska, predsjednica Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore.

Izborna Skupština OSCG održana je danas u hotelu “Splendid” u Bečićima, na čemu OSCG zahvaljuje kompaniji Montenegro Stars i g-dinu Žarku Raduloviću, izvršnom direktoru.

FOTO: Stefan Ivanović (sve fotografije na ovom linku: https://drive.google.com/drive/folders/1cJ-ECuZW7j4zjJIIgKU6n6SklTtxluTn?usp=sharing)

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button