Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GalerijaSlajderSlikeSvjetska liga

Crnogorski ambasador posjetio odbojkaše u Istanbulu

Crnogorske odbojkaše posjetio je danas i naš ambasador u Ankari gospodin Branko Milić. Ambasador je jednom rečenicom pogodio srž onoga što svi želimo:
“Ponovite ono što ste uradili u Podgorici.” – poručio je ambasador igračima.

Milić je u posjetu stigao u društvu Bedrija Gula, predsjednika UO “Udruženja solcijalne solidarnosti i kulture iseljenika Jugoslavija – Crna Gora” i Akana Suvera uglednog biznismena koji je šarmirao, igrače stručni štab, ali i supervizora Ceva Filipa Berbena.

Naime 72-godišnji Suver koji je počasni konzul naše zemlje u Istanbulu od 2008., majicu koju je dobio na poklon od crnogorskog saveza, odmah je obukao, u bašti hotela Volej, i obećao da će doći da navija za našu selekciju u mečevima protiv Tunisa i Portorika.

Ambasador Milić i gospodin Gul su najavili da neće biti usamljen, te da će biti još naših iseljenika kako bi bodrili crvene u Istanbulu.
Inače u ovom gradu je počeo da se štampa i mjesečnik “Crna Gora”, a nedavno je izdata monografija na turskom i našem jeziku o istoriji Crne Gore.

“U ime Odbojkaškog saveza Crne Gore, u ime naše reprezentacije, ali i u svoje lično ime, želim da izrazim zahvalnost gospodinu Branku Miliću što je izdvojio vremena da dođe i posjeti nas u Istanbulu, pred za nas veoma značajne dane, odnosno drugi turnir Svjetske lige. Bila nam je izuzetna čast što smo uspjeli da se vidimo i veoma nam znači njegova podrška, ali i zajednice crnogorskih iseljenika, koji će doći da nas bodre u Istanbulu.”– kazao je generalni sekretar OSCG-a Ivan Bošković.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button