Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderSlike

Crna Gora se porazom oprostila od takmičenja

U prvoj utakmici poslednjeg dana Balkanskog prvenstva sastale su se reprezentacije Crne Gore i Turske. Bolja je bila reprezentacija Turske koja je slavila sa 3:0 (25:12 , 25:12 , 25:18) i tako zabilježila drugu pobjedu na turniru.

Prvi set je bolje otvorila reprezentacija Turske i na samom startu napravila razliku koju je do kraja seta uvećavala i na kraju ubjedljivo dobila prvi set sa 25:12. U drugom setu ista slika kao u prvom, Turska maksimalno koristi umor reprezentacije Crne Gore i u ovome setu slavi sa 25:12. U nastavku meča izjednačenija igra koja je doprinijela većoj rezultatskoj neizvjesnosti, na kraju je ipak presudilo iskustvo Turaka pa su slavili i ovome setu 25:18, za konačnih 3:0.

“Nakon pobjede nad Bosnom i Hercegovinom evidentna je emotivna istrošenost naših momaka,tako da u ovome meču nijesmo pružili svoj maksimimum protiv protivnika koji na ovome turniru  nije igrao na svom nivou” – rekao je trener reprezentacije Predrag Ćorluka.

Statistiku meča možete pogledati ovdje: MR MNE-TUR 0-3 19-07-2015

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button