Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SeniorkeSlajder

Crna Gora savladala Bosnu i Hercegovinu

U prvoj prijateljskoj utakmici u Baru između selekcija Bosne i Hercegovine i Crne Gore, slavile su domaće odbojkašice.

Crna Gora je savladala reprezentaciju Bosne i Hercegovine rezultatom 3:0 (25:21, 25:23, 25:22).  Nakon završenog prijateljskog meča odigrana su još dva dodatna seta.

Sjutra će ove dvije selekcije odraditi zajednički trening.

“Bile smo večeras uspješnije nego prije par u gostima. Spremale smo se za ovu utamicu, dok u prvoj nijesmo odradili nikakvu takitčku pripremu jer smo bukvalno za bazičnog dijela pošle na meč sa BiH. Sve u svemu zadovojna smo kako smo tehnički i taktički večeras odradile utakmicu. Bazični dio koji mi sportisti najmanje volimo je iza nas, koji smo odradili smo u Pljevljima gdje smo imale sve uslove. Zadovoljna sam kako su djevojke to odradile, jer ima dosta mladih djevojaka, ali sve su bile na visokom profesionalnom nivou. Prva kvalifikaciona utakmica nas čeka već 15. avgusta u Grčkoj tako da se spremamo i za taj napor jer nas čeka putovanje i direktan konkurent za prolaz dalje. Potom u Baru dočekujemo Ukrajinu koja je favorit iz grupe, a potom tri dana kasnije i Norvešku. Nadam se da će “Topolica” tih dana, odnosno 19. i 22. avgusta biti puna i uz pomoć navijača uspjeti da iznenadimo Ukrajinu, kazala je kapitenka naše selekcije Tanja Bokan.

Selektor Crne Gore Dragan Nešić je istakao da je i večeras vidio i dobre i loše stvari koje se daju ispraviti jer ima sasvim dovoljno vremena;

-“Dolazimo iz perioda priprema. Počeli smo pripreme 16. jula, a već smo do sada odigrali tri trening utakmice, dok nas sjutra očekuje još jedna sa BiH. Ono što sam jako zadvoljan i što me čini ponosnim je rad ovih djevojaka. Njihov odnos prema svemu kao i profesionalizam će dovesti do onoga što svi želimo, a to je da se plasiramo na EP. Naravno, trebaće nam sreće. Ne bih da ulazim u neke dublje analize što je bilo večeras dobro. Bilo je puno dobrih, ali i loših stvari. Ja treba da budem dovoljno pametan i uz analizu koju imamo da sve to usmjerim i u narednih desetak dana popravim tehnički koliko god više mogu, a tih desetak dana biće dovoljno da popravimo našu formu kako tehničku tako i fizičku, rekao je Nešić.

Nešić je posebno imao poruku za navijače;

-“Veoma sam zadvoljan što smo u ovom gradu. Ovo je divan grad sa velikih odbojkaškom tradicijom. Iskoristio bih priliku da pozovem sve ljude da u što većem broju dođu na naše naredne utakmice koje ćemo odigrati u Baru. Nije problem da ih zamolim kad me vide u gradu slobodno da me pozovu da popijemo kafu, odnosno da dođu i popričaju samnom. Nema nikavih problema, mi smo samo ljudi i želimo da budemo zabava za barsku publiku. Naravno, zabava ćemo biti ako budemo pobijedili. Prva prilika i utakmica je već 15-og protiv Grčke za koju ćemo se spremiti jako dobro, istakao je selektor Dragan Nešić.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button