Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAKids FestivalSlajdertiker

Crna Gora na Kids festivalu u Turskoj

U turskom gradu Kočaeliju, nadomak Istanbula od 22. – 24. aprila održaće se drugi po redu Kids festival. Po propozicijama ovog takmičenja, ekipu sačinjavaju 6 djevojčica (2002. i mlađe) i 6 dječaka (2001. i mlađi). U toku igre u terenu se uvijek nalaze 3 djevojčice i 3 dječaka. Osim samog takmičenja, djeca će imati priliku da obiđu grad i vide znamenitosti.

Djecu će voditi selektor ženske pionirske reprezentacije Milan Marković, kojem će u radu pomagati njegov pomoćnik Časlav Perošević.

“Zadovoljstvo je prije svega što će djeca iz Crne Gore imati priliku da po prvi put učestvuju na Kids festivalu koji se održava u Kočaeliju. Cilj ovog festivala je prvenstveno popularizacija odbojke među najmlađima i očekujem da će naša djeca imati jedno lijepo iskustvo tokom boravka u Turskoj, gdje će imati priliku da se druže, upoznaju djecu iz drugih zemalja i da svako dijete aktivno učestvuje u igri i takmičenju koje bude organizovano. Nadam se da je ovo samo početak promocije odbojkaške igre kod najmlađih i da će ovakvih akcija biti još više u narednom periodu”, istakao je Marković.

Okupljanje ekipe je zakazano za srijedu, 22.april u 10:30 časova u prostorijama OSCG, kada će biti održan sastanak sa članovima ekipe i njihovim roditeljima, a ekipu čine:

1.  Iva Pepđonović    (OK Luka Bar)

2. Selma Sutaj    (ŽOK Budućnost)

3. Sara Globarević  (OK Morača)

4. Sara Petrović    (OK Akademija)

5. Marija Šušić  (ŽOK Galeb)

6. Petra Kostić   (ŽOK Galeb)

7. Vladimir Manojlović  (OK Volley star)

8.Vladimir Perazić  (OK Budvanska rivijera)

9. Marko Boreta  (OK Budvanska rivijera)

10. Nemanja Peruničić  (OK Budućnost)

11. Danilo Dubak  (OK Budućnost)

12. Branko Stanojević  (OK Budućnost)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button