Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAU20 (M)

Crna Gora – Bosna i Hercegovina 0:3

U trećem kolu Balkanskog prvenstva juniorska reprezentacija Crne Gore doživjela je poraz od vršnjaka iz Bosne i Hercegovine rezultatom 3:0 u setovima (25:17, 25:22, 25:20).

“Vrlo loša utakmica za nas, očigledno da igrači nisu bili psihički spremni za ovakvu utakmicu jer baš je to bilo ono na čemu smo apostrofirali prije utakmice. Nijedan element nam nije išao od ruke, dok je ekipa Bosne i Hercegovine prikazala pravu školsku odbojku i jednom vrlo prostom igrom nas nadigrala. Jedan dio dobre igre koja nas je krasila juče da smo prikazali danas, sigurno bi i rezultat bio drugačiji, međutim evidentno je bilo da pojedini igrači nisu bili spremni za utakmicu kako treba. Ostaju nam još dva meča sa dva protivnika sa kojima sigurno možemo da igramo, jedino što nam predstoji je da se psihički oporavimo od ovog poraza i pružimo što bolju partiju u sledećim mečevima.” izjavio je selektor juniorske reprezentacije Predrag Ćorluka.

Pretposlednjeg dana turnira, od 15,30 časova, juniore očekuje meč protiv reprezentacije Rumunije.

Statistiku meča možete pogledati ovdje.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button