Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderU18 (M)

Ćorluka saopštio konačan spisak za Balkanijadu na Cetinju

Selektor muške kadetske reprezentacije Predrag Ćorluka saopštio je konačan spisak igrača koji će nastupiti na Balkanskom prvenstvu, koje će se od srijede do nedelje (15-19.jul) održati na Cetinju, u SC Lovćen. Ulaz na sve utakmice će biti besplatan.

”Posle odrađenih priprema na Cetinju, mogu reći da sam prezadovoljan radom i zalaganjem momaka na treningu. Mislim da je prava šteta što možda pripreme nisu i duže trajale, jer kako vrijeme odmiče ekipa funkcioniše sve bolje i bolje. Sa druge strane, očekuju nas vrlo teški protivnici na Balkanijadi, kao što su Turska, Bugarska, Srbija i Rumunija. Gledajući njihove mečeve sa Evropskog Prvenstva, lako je uočiti da te ekipe posjeduju kvalitet više od nas i da su u ovom trenutku za korak ispred. Ipak, i pored svega toga, vjerujem u ove momke i mislim da ćemo u narednih pet dana svi zajedno dati sve od sebe da izvučemo maksimum i, nadam se,  dokopamo neke pobjede, koja bi nam u ovom trenutku mnogo značila. Mislim da nam motiva i želje neće nedostajati, dobro smo trenirali i iskreno, jedva čekamo da prva utakmica počne”,  kazao je selektor Ćorluka.

Spisak igrača koji će predstavljati Crnu Goru na Cetinju:

TEHNIČARI :

Veljko Marović (Budvanska Rivijera)
Duško Sekulić (Bar Volley)
KOREKTORI :
Spasoje Caković (Bar Volley)
Miloš Petrović (Budvanska Rivijera)
SREDNJI BLOKERI :
Balša Bulatović (Jedinstvo Bijelo Polje)
Luka Džarić (Bar Volley)
Dalibor Lečić (Budvanska Rivijera)
PRIMAČI :
Ivan Zvicer (Budućnost)
Aleksandar Vidić (Budućnost)
Vladan Janković (Budućnost)
Aleksandar Šćekić (Bar Volley)
LIBERO :
Lazar Dokić (Budvanska Rivijera)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button