Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

CEV zabranio učešće ruskim i bjeloruskim selekcijama, sportistima, klubovima i zvaničnicima

CEV zabranjuje učešće svim ruskim i bjeloruskim reprezentacijama, sportistima, klubovima i zvaničnicima u evropskim takmičenjima, a odluka će stupiti na snagu odmah i trajaće do daljnjeg, saopšteno je danas iz Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV).

Nakon prvobitne odluke koju je usvojio CEV da ukloni zvanične događaje iz Rusije, Administrativni bord CEV-a je odlučio da sve ruske i bjeloruske reprezentacije, klubovi, sportisti i zvaničnici nemaju pravo da učestvuju u bilo kom CEV takmičenju u dvoranskoj odbojci, odbojci na pijesku i snijegu do daljnjeg.

Štaviše, Administrativni bord CEV-a suspendovao je sve članove nacionalnih federacija Rusije i Bjelorusije sa njihovih funkcija u organima CEV-a do daljnjeg.

U ovim okolnostima bez presedana, evropska odbojkaška porodica se nada poboljšanju situacije kako bi se odbojka vratila da ispuni svoju ulogu i misiju okupljanja ljudi u duhu fer-pleja, prijateljstva i međusobnog poštovanja.

Povezani članci

Back to top button