Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

CEV odredio listu Supervizora za narednu sezonu

Evropska odbojkaška Konfederacija je usvojila listu Supervizora na utakmicama CEV Lige Šampiona, CEV Kupa i CEV Kupa Izazivača. 

Crna Gora će imati četiri Međunarodna Supervizora na listi, a to su: Ivan Bošković (generalni sekretar OSCG), Saša Ivanović, Anka Ivanović i Veselin Đuković.

Nacionalne Federacije čiji klubovi su učesnici prve i druge runde Kupa Izazivača, slati svoje Supervizore sa liste. CEV će u narednih rundama ovog takmičenja, kao i cjelokupnog CEV Kupa, koristiti Supervizore sa ove liste za nominaciju.

Kompletnu listu Supervizora možete pogledati ovdje.

Ukupno 218 Supervizora je predloženo od strane Nacionalnih Federacija za nominacije u evropskim kupovima ove sezone. Njih 55 će biti delegirano za Ligu šampiona, dok će njih 117 biti nominovano za ostala takmičenja (CEV Kup i Kup izazivača).

CEV u saopštenju napominje da su sa liste isključene osobe koje su i aktivni Sudijski delegati, ili su u CEV/FIVB sudijskim komisijama. Takođe, oni koji su aktivni u odbojci na pijesku takođe nisu na ovoj listi.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button