Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

CEV odložio kvalifikacije za juniorke, odložena i Evropska liga

Nakon što je Evropska odbojkaška Konfederacija objavila da se sva CEV takmičenja odlažu do 3.aprila, nastavljeno je širenje korona virusa u svijetu, neke zemlje su uvele vanredno stanje, a većina odbojkaških federacija stopiralo takmičenja.

Nakon poslednjih informacija, Administrativni bord CEV-a donio je odluku da odloži sva takmičenja do daljnjeg, a ova odluka utiče na sledeća takmičenja:

  • Evropski kupovi (Liga šampiona, CEV kup i Čelendž kup) koji su trebali da se održe do sredine maja 2020.godine
  • Kvalifikacije za mlađe reprezentativne kategorije koje su trebale da se održe krajem aprila i početkom maja 2020 (kadetkinje, kadeti, juniorke, juniori)
  • Kontinentalni kup u odbojci na pijesku 2.faza, koji je trebao da se održi 12-17.maja 2020
  • Zlatna i srebrna CEV Evropska liga 2020

Najnovija odluka CEV-a, koja je bila i očekivana, uticaće i na našu žensku juniorsku odbojkašku reprezentaciju, koja je trebala da učestvuje u 2.rundi kvalikacija za Evropsko prvenstvo 30.aprila-03.maja 2020.godine.

Kao što je i ranije navedeno, jedini izuzetak od odlaganja je utakmica polufinala CEV kupa između ruskih ekipa Zenit Sankt Petersburga i Lokomotive Novosibirsk.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button