Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVGalerijaSlajderSlike

CEV GALA 2017: Maksim Mihajlov i Tijana Bošković najbolji u Evropi!

Za najboljeg odbojkaša i odbojkašicu za 2017.godinu proglašeni su Maksim Mihajlov (Zenit Kazanj) i Tijana Bošković (Ezačibaši Istanbul), na tradicionalnoj “Gala večeri” CEV, koja je održana večeras (petak, 17. novembar) u hotelu Ric – Karlton u Moskvi, u Rusiji.

Boškovićeva nije doputovala u Moskvu, već će joj nagradu uručiti Ozkan Mutlugil, potpredsjednik i blagajnik CEV, na sjutrašnjoj utakmici turskog prvenstva između Fenerbahčea i Ezačibašija, koja će se odigrati u dvorani Burhan Felek u Istanbulu od 12.00 časova po našem vremenu.

Najbolji treneri su Đovani Gvideti (selektor Turske i trener Vakfibank Istanbula) u konkurenciji odbojkašica i Vladimir Alekno (Zenit Kazanj) u konkurenciji odbojkaša.

Nagrade su dobile Marija Voronjina i Marija Boharova, reprezentativke Rusije u odbojci na pesku i Paolo Nikolaj i Danijele Lupo, reprezentativci Italije u beach – volley.

Karlo Magri, počasni potpredsjednik CEV i nekadašnji predsjednik Odbojkaške federacije Italije, dobio je nagradu za životno djelo.

Utakmica Poljska – Srbija, koja je odigrana na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi, pred 65 407 gledalaca na otvaranju jubilarnog, XXX EP 2017, proglašena je za “CEV događaj godine”.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button