Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVOSCGSlajder

Četiri mjesta za Crnu Goru u Evro kupovima

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je broj mjesta po Federacijama za učešće u Evropskim kupovima 2019.

Crna Gora ima po 2 mjesta u obije konkurencije: po jedno mjesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2019 i po jedno mjesto u Kupu Izazivača 2019. Prilikom sastavljanja rang liste korišćeni su rezultati tokom tri godine takmičenja 2015 – 2017.

Ove sezone jedini predstavnik Crne Gore u evropskim kupovima bilo je Jedinstvo Bemax iz Bijelog Polja, koje je učestvovalo u 2.rundi Lige šampiona, kao i u CEV kupu.

Predstavnike u grupnoj fazi Lige šampiona 2019. u konkurenciji odbojkašica imaće Turska, Rusija, Italija i Njemačka po 2 ekipe, i Švajcarska, Poljska, Francuska i Rumunija po 1 ekipu.

U konkurenciji odbojkaša, predstavnike u grupnoj fazi Lige šampiona 2019. imaće Rusija, Italija, Turska i Francuska po 2 ekipe, Belgija, Njemačka Poljska i Češka po 1 ekipu.

Kalendar takmičenja za sezonu 2018/2019. biće saopšten posle sastanka Izvršnog odbora CEV, koji će se održati u utorak, 13. marta u Luksemburgu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button