Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVOSCG

Čestitka Aleksandra Boričića, predsjednika CEV

Predsjednik Evropske odbojkaške Konfederacije čestitao je predsjedniku OSCG Cvetku Pajkoviću reizbor na tu funkciju.

“Dragi predsjedniče Pajkoviću,

Dragi prijatelju,

Bio sam veoma srećan kada sam saznao da ste reizabrani na mjestu predsjednika Odbojkaškog saveza Crne Gore. Dozvolite mi da Vam, u ime Evropske odbojkaške Konfederacije, iskreno čestitam reizbor.

Duboko sam uvjeren da će po Vašim profesionalnim rukovođenjem i sa idejama i motivacijom Vašeg tima i osoblja, a takođe i uz podršku i priznanje od strane sportskih i državnih insititucija i svih ostalih, odbojkaški sport zasigurno nastaviti da dobija na popularnosti kroz događaje koje organizujete i kroz nastupe vaših sportista.

Oslanjamo se na sve dobre koncepte i projekte, tako da zajedno možemo i dalje razvijati i jačati poziciju odbojkaškog sporta u Vašoj zemlji i širom Evrope.

Čestitajući Vam još jednom i sa željama za sve najbolje u budućem radu,  radujem se nastavku naše sjajne saradnje i još značajnijem napredku u narednom periodu na našoj zajedničkoj misiji na promociji odbojkaškog sporta.

Sa mojim najvećim ličnim poštovanjem,

Aleksandar Boričić

Predsjednik CEV”

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button