Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderSvjetska ligaVideo

Ćaćić: Pokazali smo karakter!

Crna Gora je pobijedila Tunis 3:o, a u sva tri izjednačena seta izvojevala je trijumf i to pokazuje veliki karakter i snagu tima – kazao je nakon meča kapiten Ćaćić.

“Nijesmo ušli najbolje što je normalno nova sala novi turnir. Bila je kratka pauza, putovanje, možda smo se malo i mi opustili. Međutim imamo jedan jak karakter. Vidi se to jer kad je god bilo teško uvijek smo prelomili u našu korist. To baš raduje jer smo u završnicama čvrsti, zreliji smo nego ranije i mnogo bolje timski igramo.” – kazao je Vojin, nakon meča i dodao:

“Pribojavali smo se ovog meča, nijesmo negdje očekivali da ćemo dobiti 3:0, očekivali smo težak meč tako je i bilo. Sada imamo veliku šansu da budemo prvi u grupi. Trebaju nam tri boda protiv Portorika potpuno smo okrenuti tom meču i nadamo se dobrom rezultatu.”

I selektor Slobodan Boškan je zadovoljan zbog odgovora tima nakon slabijeg starta.

“Tunis je mnogo čvršće ušao u meč od nas, ali smo već do polovine prvog seta uspjeli da se vratimo i to nadomjestimo. Bila je to prava bitka, svaki je poen bio težak za osvojiti, ali smo još jednom pokazali da znamo da igramo kada je teško i neizvjesno. “, kazao je Boškan i poručio:

“Bili smo malo u grču na startu, vjerovatno se i malo osjetila uloga favorita, uz to prva je utakmica na turniru, igrali smo za razliku od meča u Podgorici u potpuno praznoj sali bez navijača i publike što je uticalo na naš start. Bilo je dosta uspona i padova na obije strane ali najvaznija je pobjeda i sada imamo duel protiv Portorika ali nećemo o njemu misliti kao odlučujućem meču, već ćemo se pripremati kao i za svaki susret do sada.”

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button