Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo

Ćaćić: Finalna faza priprema, Vlaović: Učešće na EP velika čast

Ženska kadetska odbojkaška repezentacija Crne Gore uveliko se sprema za nastup na Evropskom prvenstvu za kadetkinje.

Naša selekcija već je odigrala par trening utakmica protiv seniorskih ekipa Morače i Galeba, a za nedjelju i ponedeljak su planirane pripremne utakmice protiv selekcije Srbije, a sve su utakmice zatvorenog tipa, zbog aktuelnih mjera NKT i zabrane prisustva publike na sportskim utakmicama.

“Ulazimo u poslednju sedmicu priprema, za sada smo odigrali tri prijateljska duela, protiv ekipa Morače i Galeba, a čekaju nas do prvenstva još tri kontrolne utakmice. Noge su teške, što nimalo ne čudi, jer je malo koja od djevojaka imala ozbiljniji fond treninga u periodu prije početka priprema, uzrokovano naravno COVID situacijom. Ispred nas je još mali broj treninga, nadam se da ćemo svi zdravi dočekati početak prvenstva”, kazao je Zlatko Ćaćić, selektor reprezentacije.

Evropskom prvenstvo za kadetkinje održaće se 01-09. oktobra u Podgorici.

“Nakon dužeg vremena se vraćamo na parket sa nikad većom željom. Učešće na Evropskom prvenstvu je velika čast. Svaki dan treniramo i pokušavamo izvući maksimum iz svakog treninga. Trudićemo se ostvariti što bolji plasman i opravdati očekivanja stručnog štaba. Predstojeći sparing sa reprezentacijom Srbije neće biti lak, ali pružićemo što veći otpor i nećemo se lako predati”, izjavila je Natalija Vlaović, primač servisa reprezentacije.

Podsjećamo, takmičenje će se održati u dvorani Verde Complexa i Univerzitetskoj dvorani.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button