Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSlajderSvjetska ligatikerVideo

Ćaćić: Ako savladamo Venecuelu, F4 će biti blizu

Crnogorski odbojkaši nastavili su u Tunisu pripreme za sjutrašnji prvi duel na drugom turniru Svjetske lige protiv Venecuele.

Kapiten naše seniorske reprezentacije Vojin Ćaćić ističe da bi ta utakmica  možda mogla da bude presudna, jer bi nas pobjeda približila plasmanu na završni turnir, koji će se održati u Frankfurtu.

“Prva utakmica će biti najteža jer će nam trebati vremena da se priviknemo na ambijent. Smatram da ćemo dizati formu iz meča u meč. Ako startujemo pobjedom, mislim da će sve biti kako treba i da ćemo se plasirati na završni turnir”, rekao je Ćaćić.

Primač servisa našeg nacionalnog tima ne smatra da će Crnoj Gori biti lako ni u susretima sa Tunisom i Meksikom.

“Čekaju nas tri izuzetno teška meča na turniru u Tunisu. Mislim da će najveći izazov biti u petak protiv Venecuele, ali i sljedeća dva dana kada budemo igrali sa domaćinom i Meksikom, kojeg smo već upoznali na prethodnom turniru. Zbog toga je potrebno da u svakom meču pružimo maksimum, kako bi na kraju slavili”, dodao je kapiten našeg tima.

Crna Gora će snage sa Venecuelom odmjeriti sjutra od 17 sati po našem vremenu.

U drugom meču od 22 sata sastaće se Tunis i Meksiko.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button